BAUCOMMERCE d.o.o. Sarajevo

Djelatnost firme je unutarnja i vanjska trgovina, zastupanje i posredovanje.
Ovlašteni samo zastupnici za tržište Bosne i Hercegovine kompanije KZPOWER i kompanije GENPOWER, jednog od najvećih proizvođača dizel elektro agregata kao i kompanije ESISPOWER koja je u vrhu svjetskih proizvođača sistema za neprekidno napajanje-UPS. Obučeno osoblje vrši montažu i puštanje u rad dizel agregata i UPS sistema. Zahvaljujući stalnom usavršavanju našim kupcima obezbjeđujemo kvalitetnu podršku i servis u garantnom i postgarantnom roku.

 

BAUCOMMERCE poseban akcenat stavlja na ponudu Dizel/Benzin Elektro agregata za struju (Mobilni i Industrijski) i UPS uređaja sa kojima je poslovanje naših kupaca sigurno i neovisno od nestanka električne energije. Elektro agregati i UPS uređaji su opremljeni sa digitalnim mikroprocesorskim kontrolnim panelom koji upravlja njihovim radom i prati stanje mreže. Automatski transfer panel omogućava automatski start agregata u slučaju nestanka struje te prebacuje potrošače  sa mrežnog na agregatsko napajanje i obratno.

 

Naš građevinski prodajni program upotpunili smo sa kombinovanim strojevima rovokopač-utovarivač svjetski poznatog proizvođača MST. Naša firma je ovlašteni zastupnik MST strojeva za Bosnu i Hercegovinu.

rez

U našoj ponudi se nalaze REZERVNI DIJELOVI (motori, mjenjači, diferencijali, filteri, gumene gusjenice, dihtunzi, zupčanici, o-ring, osovine, podloške, čahure, lamele, hidraulične pumpe, gume za strojeve, lanci za gume, … ), za sve vrste građevinskih strojeva :
CATERPILLAR, VOLVO, LIEBHERR, O&K, KOMATSU, CASE, HITACHI, JCB, KOBELCO, ATLAS, FURUKAWA, NEW HOLLAND, HYUNDAI, POCLAIN, KRUPP, HANOMAG,  TEREX,  BOMAG,  ATLAS COPCO, YANMAR, SCHAEFF, HANIX, HINOWA, EUCLID, TAKEUCHI, BOBCAT, …