Korisne upute kupcima:

Oprema na stanju:

Komatsu_PC200_PC210.jpg

Zubi-navlake za KOMATSU PC200, PC210

Zubi-navlake sa osiguračima
Za: KOMATSU PC200,PC210
Količina: 6 kom
Isporuka: ODMAH
CIJENA: Na Upit!

euroshatal_-_vibro_igla_za_beton.jpg

Vibro igle

Diametar: 38 mm
Dužina kabla: 4 m
Količina: 2 kom
Isporuka: ODMAH
CIJENA: Na upit

Diametar: 48 mm
Dužina kabla: 4 m
Količina: 1 kom
Isporuka: ODMAH
CIJENA: Na upit

gbg1200.jpg

El. agregat GBG 1200A

Max. Snaga : 1 KW
Motor : Benzinski
Izlazi : 1 x 230 V
Tank goriva : 3,5 lit.
Potrošnja : 0,5 lit/h
Težina : 20 kg
Količina : 2 kom
Isporuka : ODMAH
CIJENA: Na upit

APD20.jpg

El. agregat APD20

Zvučno izolovano kućište,
Automatski transfer panel (ATS)
Snaga (kVA) Stand-by : 20
Snaga (KW) Stand-by : 16
Napon (V) : 400/230
Režim rada: AUT/MAN/OFF
Snaga motora (KW) : 20 KW
Tank goriva (lit) : 70
Potrošnja pri 100% (lit/h): 4,5
Količina : 1 kom
Isporuka : ODMAH
Cijena : Na upit !

GJD_7500S-3.jpg

El. agregat GJD7500S-3

Zvučno izolovano kućište
Automatski Transfer panel
Max. Snaga : 5,2 KW
Motor : Dizel
Izlazi :
1 x 400 V / 1 x 230 V
Startanje :
Elektro / Automatsko
Tank goriva : 16 lit.
Težina : 140 kg
Količina : 1 kom
Isporuka : ODMAH
CIJENA: Na upit


 

Ovlašteni zastupnik za Bosnu i Hercegovinu


GENPOWER elektro agregati su namijenjeni za profesionalnu upotrebu, visoki kvalitet komponenti omogućava korisniku sigurnost i pouzdan rad. Proizvodnja i testiranje agregata se odvija u najvećoj fabrici na svijetu za proizvodnju elektro agregata koja se prostire na 216.000 m2 . Industrijski elektro agregati su namijenjeni kao rezervni izvor napajanja za velike potrošače, odnosno za one potrošače čija djelatnost ne trpi nestanke električne energije (u tom slučaju agregati se isporučuju sa Automatskom sklopkom-Transfer panel, a sastoji se od motorizirane preklopke koja automatski prebacuje potrošače sa mrežnog na agregatsko napajanje i obratno). Takođe prema zahtjevu kupca agregate je moguće opremiti i panelom za daljinsko upravljanje, Remote control(GSM ili PC verzija). Naši zadovoljni kupci su fabrike, benzinske pumpe, poslovni objekti, trgovački centri, kablovske televizije, privatni objekti. Motori PERKINS, DOOSAN, VOLVO PENTA, INTER omogućuju pouzdan i dugotrajan rad GENPOWER elektro agregata.

Katalog proizvoda:

genpower_web3.jpg

  HERTZ Kompresori vrhunske kvalitete.

 


Katalog proizvoda:

HERTZ_web.jpg

FASTVERDINI S.p.a.  je kompanija koja proizvodi građevinske strojeve i opremu za niskogradnju i visokogradnju. U ponudi se nalaze Vibro ploče, Vibro žabe, Sjekačice za asfalt i beton, Vibro igle za konvertore, Pneumatske vibro igle, Mehaničke vibro igle, Konvertori i Pogonske jedinice, Helikopteri za beton, Vibro letve, Hidraulični agregati i hidr. čekići.

Katalog proizvoda:

fastverini_web.jpg

DELTA UPS - Uređaji besprekidnog napajanja su veoma važni za kontinuirano napajanje potrošača. Ovi uređaji osiguravaju Vašu opremu od iznenadnih padova sistema zbog gubitka napajanja, bilo kratkotrajnih, bilo dugotrajnih, koji mogu poruzročiti štete.Osnovna uloga UPS-a je da osigura besprekidno napajanje potrošača koji su priključeni na njega. Prva i osnovna činjenica pri odabiru snage UPS-a je zbrajanje deklariranih snaga svih potrošača koji su predviđeni za napajanje preko UPS-a (računari,monitori, printeri, serveri, itd.). Nakon što ste zbrojili  ukupnu snagu potrošača potrebno je dobivenu vrijednost uvećati za 30%. Druga bitna činjenica je željena autonomija UPS-a, Back-up time, koja se deklarira u minutama. Ovo su osnovne činjenice koje kupcu daju okvirnu sliku potrebnog uređaja. Za sve druge informacije i detalje pri odabiru i nabavci molimo da nas kontaktirate.

Tipovi UPS-ova su : OFF-LINE, LINE INTERACTIVE, ON-LINE.

UPS_web1.jpg

PRAMAC elektro agregati sa motorima DEUTZ, VOLVO PENTA, YANMAR, PERKINS,  su snazne izvedbe i kao takvi omogućuju dugotrajan i pouzdan rad. Naši agregati čine Vaš objekat sigurnim i neovisnim od nestanka električne energije . Elektro agregati iz našeg programa su namijenjeni za profesionalnu upotrebu, visoki kvalitet komponenti omogućava korisniku sigurnost i pouzdan rad. Industrijski elektro agregati su namijenjeni kao rezervni izvor napajanja za velike potrošače, odnosno za one potrošače čija djelatnost ne trpi nestanke električne energije (u tom slučaju agregati se isporučuju sa Automatskom sklopkom koja automatski prebacuje potrošače sa mreže na agregatsko napajanje i obratno). Takođe prema zahtjevu kupca agregate je moguće opremiti i panelom za daljinsko upravljanje, Remote control(GSM ili PC verzija).

 

Katalog proizvoda:

pramac_web1.jpg

GUME ZA GRAĐEVINSKE STROJEVE (utovarivači, grederi, damperi, bageri na kotačima)

U našem prodajnom programu nalaze se i gume za građevinske strojeve kako bi kupcima ponudili kompletan program rezervnih dijelova.

U ponudi poseban akcenat stavljamo na veoma kvalitetne PROTEKTIRANE GUME koje se rade prema strogim kriterijima EU. Protektiranje se radi po najsavremenijim tehnologijama, na osnovama MICHELIN, BRIDGESTONE I GOODYEAR.

Kao i najpoznatiji proizvođači našim kupcima nudimo gume prema uslovima u kojim rade strojevi (građevina, kamenolomi, rudnici, ...). Prema tome u ponudi imamo gume L3, L4, L5, kao  prema zahtjevu kupca.

Gazni sloj guma se radi prema MICHELIN tehnologiji pa tako imamo modele XHA, XR, XTLA, XADN, XDT, XRDN, XKD1, XLD1-XLD2, XMINE D2, XGLA, XVC, XGC.

Na sve gume dajemo garanciju u normalnim uslovima ekslpoatacije. Prema dosadašnjim iskustvima svim našim kupcima predlažemo i u najvećoj mjeri isporučujemo gume u Radijalnoj izvedbi "R".

Program Protekt guma obuhvata slijedeće dimenzije :

13.00-24, 14.00-24, 16.00-24, 18.00-24, 13.00-25, 14.00-25, 16.00-25, 18.00-25, 15.5-25, 17.5-25, 20.5-25, 23.5-25, 26.5-25, 29.5-25.

 

gume_za_web.jpg

Kombinovani strojevi rovokopač-utovarivač kompanije MST su pravi izbor za sve one koji znaju prepoznati kvalitet. Naši strojevi su opremljeni najkvalitetnijim komponentama od motora, hidraulike pa sve do unutrašnjosti kabine koja rukovaocu daje puni komfor što je neophodno za visoku produktivnost. Proizvodnja se odvija u fabrici sa  42.000 m2 zatvorenog prostora, dok otvoreni prostor zauzima 500.000 m2, gdje tim inžinjera konstantno radi na razvijanju novih tehnologija. Kpacitet fabrike je 5.000 jedinica godišnje. Bitno je naglasiti da naši strojevi zadovoljavaju stroge kriterije po pitanju kvalitete, sigurnosti, zaštite okoliša itd, što je veoma bitno za evropsko tržište koje je već upoznalo kvalitet MST kombinirki.

MST Katalog:

MST_web1.jpg

All rights reserved. ©  Copyright BAUCOMMERCE d.o.o. 2008.   design.ba