Građevinski strojevi


NTC   Laka Građevinska Oprema

NTC  je kompanija koja proizvodi građevinske strojeve i opremu za niskogradnju i visokogradnju. U ponudi se nalaze Vibro ploče, Vibro žabe, Sjekačice za asfalt i beton, Ručni vibracioni tandem valjci, Samohodni vibracioni tandem valjci, Prenosni Benzinski i Dizel agregati.

Preuzmite: Katalog proizvoda

 


 

 

FASTVERDINI S.p.a.

fastberdini-logo

FASTVERDINI S.p.a.  je kompanija koja proizvodi građevinske strojeve i opremu za niskogradnju i visokogradnju. U ponudi se nalaze Vibro ploče, Vibro žabe, Sjekačice za asfalt i beton, Vibro igle za konvertore, Pneumatske vibro igle, Mehaničke vibro igle, Konvertori i Pogonske jedinice, Helikopteri za beton, Vibro letve, Hidraulični agregati i hidr. čekići.

Preuzmite: Katalog proizvoda

fastverdini2

 


 

 

MST

mst-logo

Kombinovani strojevi rovokopač-utovarivač kompanije MST su pravi izbor za sve one koji znaju prepoznati kvalitet. Naši strojevi su opremljeni najkvalitetnijim komponentama od motora, hidraulike pa sve do unutrašnjosti kabine koja rukovaocu daje puni komfor što je neophodno za visoku produktivnost. Proizvodnja se odvija u fabrici sa  42.000 m2 zatvorenog prostora, dok otvoreni prostor zauzima 500.000 m2, gdje tim inžinjera konstantno radi na razvijanju novih tehnologija. Kpacitet fabrike je 5.000 jedinica godišnje. Bitno je naglasiti da naši strojevi zadovoljavaju stroge kriterije po pitanju kvalitete, sigurnosti, zaštite okoliša itd, što je veoma bitno za evropsko tržište koje je već upoznalo kvalitet MST.

Preuzmite: Katalog proizvoda

mst2

 


 

 

GUME ZA GRAĐEVINSKE STROJEVE (utovarivači, grederi, damperi, bageri na kotačima)

U našem prodajnom programu nalaze se i gume za građevinske strojeve kako bi kupcima ponudili kompletan program rezervnih dijelova.

U ponudi poseban akcenat stavljamo na veoma kvalitetne PROTEKTIRANE GUME koje se rade prema strogim kriterijima EU. Protektiranje se radi po najsavremenijim tehnologijama, na osnovama MICHELIN, BRIDGESTONE I GOODYEAR.

Kao i najpoznatiji proizvođači našim kupcima nudimo gume prema uslovima u kojim rade strojevi (građevina, kamenolomi, rudnici, …). Prema tome u ponudi imamo gume L3, L4, L5, kao  prema zahtjevu kupca.

Gazni sloj guma se radi prema MICHELIN tehnologiji pa tako imamo modele XHA, XR, XTLA, XADN, XDT, XRDN, XKD1, XLD1-XLD2, XMINE D2, XGLA, XVC, XGC.

Na sve gume dajemo garanciju u normalnim uslovima ekslpoatacije. Prema dosadašnjim iskustvima svim našim kupcima predlažemo i u najvećoj mjeri isporučujemo gume u Radijalnoj izvedbi “R”.

Program Protekt guma obuhvata slijedeće dimenzije :

13.00-24, 14.00-24, 16.00-24, 18.00-24, 13.00-25, 14.00-25, 16.00-25, 18.00-25, 15.5-25, 17.5-25, 20.5-25, 23.5-25, 26.5-25, 29.5-25.

Tipovi guma: Protektirane gume BAUCOMMERCE