BAUCOMMERCE d.o.o. Sarajevo

Djelatnost firme je unutarnja i vanjska trgovina, zastupanje i posredovanje. U dugogodišnjem poslovanju našim predanim radom stekli smo povjerenje mnogih domaćih i inostranih kompanija sa kojima smo uspostavili poslovnu saradnju i postali njihov partner za rezervno napajanje električnom energijom.
Ovlašteni samo zastupnici za tržište Bosne i Hercegovine i Crne Gore  kompanija EMSA GENERATOR I TESCOM UPS koje su svjetski poznate kompanije za proizvodnju sistema za rezervno/besprekidno napajanje električnom energijom. Obučeno osoblje vrši montažu i puštanje u rad Dizel Aagregata i UPS sistema. Zahvaljujući stalnom usavršavanju našim kupcima obezbjeđujemo kvalitetnu podršku i servis u garantnom i postgarantnom roku.

 

BAUCOMMERCE poseban akcenat stavlja na ponudu Dizel/Benzin Elektro agregata za struju (Stabilni i Mobilni) i UPS uređaja sa kojima je poslovanje naših kupaca sigurno i neovisno od nestanka električne energije. Elektro agregati i UPS uređaji su opremljeni sa digitalnim mikroprocesorskim kontrolnim panelom koji upravlja njihovim radom i prati stanje mreže. Automatski transfer panel omogućava automatski start agregata u slučaju nestanka struje te prebacuje potrošače  sa mrežnog na agregatsko napajanje i obratno.

 

Naš građevinski prodajni program se odnosi na Laku građevinsku opremu (Vibro ploče, Vibro žabe, Sjekačice za asfalt i beton, kompresori, Vibratori za beton, mašine za savijanje armature, itd.). Naša firma je ovlašteni zastupnik nekoliko svjetskih proizvođača lake građevinske opreme za Bosnu i Hercegovinu.

rez

U našoj ponudi se nalaze REZERVNI DIJELOVI (motori, mjenjači, diferencijali, filteri, gumene gusjenice, dihtunzi, zupčanici, o-ring, osovine, podloške, čahure, lamele, hidraulične pumpe, gume za strojeve, lanci za gume, … ), za skoro sve vrste građevinskih strojeva :
CATERPILLAR, VOLVO, LIEBHERR, O&K, KOMATSU, CASE, HITACHI, JCB, KOBELCO, ATLAS, FURUKAWA, NEW HOLLAND, HYUNDAI, POCLAIN, KRUPP, HANOMAG,  TEREX,  BOMAG,  ATLAS COPCO, YANMAR, SCHAEFF, HANIX, EUCLID, TAKEUCHI, BOBCAT, …