EMSA Generator


BAUCOMMERCE d.o.o. Sarajevo je ekskluzivni zastupnik i serviser EMSA GENERATOR za Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

EMSA GENERATOR dizel agregati su namijenjeni za profesionalnu upotrebu, visoki kvalitet komponenti omogućava korisniku sigurnost i pouzdan rad. Industrijski elektro agregati su namijenjeni kao rezervni izvor napajanja za velike potrošače, odnosno za one potrošače čija djelatnost ne trpi nestanke električne energije (u tom slučaju agregati se isporučuju sa Automatskim Transfer panelom, a sastoji se od mrežne i generatorske preklopke koje automatski prebacuju potrošače sa mrežnog na agregatsko napajanje i obratno). Takođe prema zahtjevu kupca agregate je moguće opremiti i panelom za daljinsko upravljanje, Remote control (GSM ili PC verzija). Naši zadovoljni kupci su fabrike, benzinske pumpe, poslovni objekti, trgovački centri, kablovske televizije, bolnice, javni  i privatni objekti.

Motori PERKINS, DEUTZ, IVECO, MITSUBISHI, BAUDOUIN, SDEC, KOFO, YANG DONG omogućuju pouzdan i dugotrajan rad EMSA dizel agregata.
Kvalitet naših dizel agregata su potvrdile najveće kompanije na svijetu kao i domaće kompanije koje kao rezervni izvor napajanja koriste upravo EMSA dizel agregate. Naše reference su najbolji pokazatelj kvaliteta i profesionalnog odnosa prema klijentima.

KATALOG DIZEL AGREGATI

BROŠURA DIZEL AGREGATI